fbpx
Annonce

Valverde: 'Det var ikke en flot kamp, men vi vandt'

FCBARCELONA.DK - 23.11.19

© Getty Images
// Valverde // Leganés

Ernesto Valverde var ikke bleg for at erkende den noget sløje indsats mod Leganés, da han mødte pressen, men han glædede sig samtidig over, at holdet alligevel var i stand til at rejse hjem med de tre point.

'Vi skal være tilfredse når vi tager hjem. Det var ikke nogen flot kamp og det var svært at spille ordentligt. Derudover scorede de hurtigt. De var meget motiveret og banen var svær at spille på og det blæste. Jeg skal ikke finde på undskyldninger, men det blev svært fordi spillet ikke fungerede og fordi de forsvarede sig godt. Det var ikke vores bedste dag' indledte han.

'Det er klart, at vi altid forsøger at forbedre os. Selvom vi vinder, er vi altid kritiske, for man skal ikke kun se på resultatet, men også på spillet, så der er noget der skal forbedres. I dag kørte det ikke for os, men vi gjorde også noget godt, så vi kunne vinde kampen, for ellers var det ikke sket' fortsatte han.

'Det er altid svært at spille her, så det var både en svær og vigtig udfordring. Det er sådanne baner man skal kunne vinde på' sagde han videre.

'Vi har ikke fået en god start på sæsonen på udebane, for vi har tabt tre kampe. Det er selvfølgelig noget der gør ondt. I dag spillede vi ingen flot kamp, men vi gik efter sejren og fik den. Vi skal fokusere på det gode' kom det fra ham.

Valverde blev bedt om at forklare, hvorfor Busquets blev taget ud. 'Jeg tog ham ud på grund af hans gule kort. Han spiller på en strategisk vigtig position og han kunne når helst begå et nyt frispark' var svaret.

Til sidst så han frem mod onsdagens opgør mod Dortmund. 'Jeg synes vi går ind til kampen med en god fornemmelse, for vi vandt i dag. Der venter en helt anderledes opgave' afsluttede han.

.:FORSIDE:.