Valverde: 'Det var en vild kamp'

FCBARCELONA.DK - 03.04.19

© Getty Images

Ernesto Valverde havde tydeligt blandede følelser, da han udtalte sig efter den vanvittige 4-4 kamp mod Villarreal. På den ene side glædede han sig over at have udlignet i overtiden, på den anden ville han have de tre point.

'Det var meget vigtigt at vi ikke tabte, men vi ønskede de tre point. Det giver os en god følelse, at vi kom tilbage og fik udlignet, men vi er ikke tilfredse' sagde han.

'Det var en vild kamp hvor det så ud til, at begge hold kunne vinde uden problemer. Man så virkelig hvor stærk ligaen er og at man ikke kan være sikker på en vinde nogle kampe' fortsatte Barca-træneren.

'I starten kom vi frem til meget og de var nervøse, men de er meget farlige og har gode spiller. Vi kontrollerede ikke kampen og så begyndte de at gøre skade på os. Vi var ikke i stand til at lukke kampen og til sidst var det os der skulle komme tilbage, da alt syntes tabt' udtalte han.

Barcas forsvar havde store problemer og Valverde blev spurgt, hvorfor Piqué blev sparet. 'Når man ændrer på holdet tænker man, at det er det bedste, fordi tingene er som de er. Piqué havde samlet fire gule kort og vi frygtede at han ville få det femte. Vi har en vigtig kamp på lørdag, så derfor gjorde vi det' var svaret.

Luis Suárez' udligning i sidste sekund blev også kommenteret. 'Luis svigter aldrig. Han er altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det var han også i dag' kom det fra Valverde.

'Vi kan lære meget af denne kamp. Vores tilhængere kan se, at der er lang vej til at ligaen er afgjort. Alle hold har gode spillere og en god indstilling. Vi må ikke give lov til, at vores modstandere kommer i overtal så mange gange' sagde han videre.

Valverde blev spurgt, om Barca er afhængige af Messi. 'Ja, der er en afhængighed og det ville der være på hvilket som helst hold, men vi skal også kunne spille når han ikke er med. Vi var ikke afhængige af Messi de første 15 minutter' var svaret.

'Det ene point betyder meget, for vi var tæt på at tabe. Havde vi tabt, havde vi haft en anden følelse op til lørdagens kamp. Vi ved det bliver svært i alle de kampe der mangler' afsluttede han.

.:FORSIDE:.