Valverde: 'Det var en noget tynd kamp'

FCBARCELONA.DK - 11.02.19

© Getty Images

Ernesto Valverde var tydeligvis ikke tilfreds med indsatsen, da han mødte pressen efter 0-0 kampen mod Bilbao. Han følte især at angrebsspillet i første halvleg havde svigtet. Læs her hvad Barca-træneren ellers sagde.

'Det var en noget tynd kamp fra vores side. Vi var ikke særlig klare i vores angrebsspil i første halvleg, hvor vi blev udsat for et højt pres, men kom frem til deres felt. I anden halvleg gjorde vi det bedre, men vi skulle have vist mere beslutsomhed for at vinde kampen' indledte han.

'Vi har været gennem en meget intens uge, men det skal vi ikke bruge som undskyldning' fortsatte han.

Han blev spurgt om Barcas problemer skyldtes, at Messi ikke var kommet sig helt over sine lårproblemer. 'Messi har det fint og han spillede 100%. Vi oplevede problemer i vores spil, men han spillede fordi han var klar' var svaret.

Coutinho og Vidal havde det svært og blev begge skiftet ud. Valverde afviste dog, at der var tale om en straf. 'Når det står uafgjort bør du gå efter at vinde og her skal man bruge hele holdet. Så må man pege på en spiller, men vi regner med dem alle sammen. Når jeg skifter ud, er det ikke for at udstille nogen' sagde han.

Ter Stegen havde et par vigtige redninger og det blev Valverde bedt om at kommentere. 'Hans sidste redning var genial og den reddede os' kom det fra ham.

Til sidst blev Barca-træneren spurgt om han føler sig presset af, at Real Madrid nu kun er seks point efter Barca. 'Vi har samme forspring som i sidste weekend. Vi fører ligaen og det gør vi også i næste weekend, hvis jeg ikke regner helt forkert. Der er lang vej endnu og det afgøres først til sidst' afsluttede han.

.:FORSIDE:.