Valverde: 'Det var en god test til pokalfinalen'

FCBARCELONA.DK - 19.05.19

© Getty Images

Trods kun et enkelt point mod Eibar virkede Ernesto Valverde godt tilfreds, da han udtalte efter opgøret på Ipurua. Han følte holdet var blevet testet godt og at spillerne blev holdt i gang til lørdagens pokalfinale.

'Alle kampe betyder noget, men denne blev præget af, at der ikke var noget på spil. Vi forsøgte at skabe intensitet i spillet og vi gjorde det godt i første halvleg, hvor vi kom ud af deres pres. Det lykkedes ikke i anden halvleg, hvor vi kom til færre chancer' sagde han.

'Kampene mod Eibar er altid intense og det var godt for os, for så blev vi holdt til ilden. Det endte uafgjort og det synes jeg er en god afslutning på ligaen, samtidig med det var en god test til pokalfinalen' foretsatte han.

Her er hvad Valverde også kommenterede:

Holdets indsats i ligaen denne sæson:
'Vi vandt mesterskabet i god tid og har holdt en meget stabil linje. Vi havde lidt problemer i første halvdel, men det kom vi over'.

Semedos tilstand efter at have slået hovedet:
'Vi håber han har det godt. Han måtte køres på hospitalet og vi håber det bare er et slag'.

Situationen med de skadede spillere:
'Vi tror at Marc (Ter Stegen, red.) bliver klar til pokalfinalen, mens det ser svært ud for Dembélé. Arthur ved jeg ikke. Han har haft problemer nogle måneder. Jeg skal have vurderet hvem der starter inde. Vi har problemer på nogle positioner, specielt i angrebet'.

Er Messis 36 mål nok til at vinde Guldstøvlen?
'Tallene taler for sig selv, uanset og han vinder Guldstøvlen eller ej' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.