Valverde: "Det ekstraordinære er rutine for Messi"

FCBARCELONA.DK - 19.09.18

Ernesto Valverde var godt tilfreds med resultatet, da han udtalte sig efter 4-0 sejren over PSV Eindhoven. Han understregede hvor vigtigt det var at vinde kampen og storroste Messi for hans indsats.

"Det som Messi laver er normalt, for vi ser det hele tiden. Hvis det var enhver anden der gjorde det, ville det være unormalt. Messi udfører ekstraordinære ting, men har gjort det til en rutine" indledte han om Messis kamp, hvor han scorede et hattrick.

En journalist spurgte, om Messi var ekstra sat op fordi det var Champions League. "Hvem bliver ikke motiveret af Champions League? Der er kun seks kampe i gruppen og vi ved, at de alle er vigtige. I denne turnering betaler man dyrt for sine fejl og derfor måtte vi ikke fejle" svarede han.

"Jeg er tilfreds når man ser på resultatet 4-0, men vi havde svært ved at få scoret det første mål. Det er dog normalt, for at vi mødte et godt organiseret hold, der er gode på kontra.Vi vidste det ville blive svært, men vi gjorde det godt og efter vores anden scoring spillede vi med mere ro" fortsatte han.

Dembélé scorede et flot mål og også han fik ros af sin træner. "Dembélé gør det rigtig godt. Han er målfarlig og får regelmæssig med spilletid, hvilket er noget han har gjort sig fortjent til. Han arbejder godt og er afgjort en afgørende spiller" afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.