Valverde: 'Det bliver en hård kamp på Anoeta'

FCBARCELONA.DK - 13.12.19

Ernesto Valverde ville ikke tale om onsdagens Clásico, da han holdt pressemøde i dag op til udekampen i morgen mod Real Sociedad. Han understregede, at der venter en svær opgave mod ligaens nr. fire.

'Anoeta er altid et af de sværeste steder at besøge. Vi har vundet de to seneste år, men før det var der en stime med nederlag. De gør det godt lige nu og ligger på en fjerdeplads. De har rigtig gode spillere i front. Vi havde det svært i vores seneste kamp på Camp Nou, hvor de pressede os meget. Det bliver en hård kamp' indledte han.

'Vi tænker ikke længere frem end kampen i morgen. Jeg ved at El Clásico skaber mange overskrifter, men de tre point på Anoeta har samme værdi som dem mod Madrid' sagde han videre.

'Modsat hvad mange forestiller sig, når der tales så meget om El Clásico, så fokuserer spillerne altid på den næste kamp. Holdet er fuldstændig klar over, hvor svært det er at besejre Real Sociedad på deres bane. Derefter kan vi tænke på, hvad der venter på onsdag' fortsatte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Er Semedo og Alba med i morgen?
'De har trænet siden vores seneste kamp i ligaen. De blev ikke meldt klar tirsdag, men det håber vi de bliver i dag. Jeg synes de træner godt med'.

Arthurs tilstand:
'Han kom tilbage fra landskampene med nogle problemer, de samme som sidste sæson. Efter kampen mod Atlético måtte vi stoppe op på grund af problemer med hans lyske og jeg tvivler på, at han er med i morgen'.

Inters interesse for Arturo Vidal:
'Det er en information der stammer fra Inter og ikke fra os. Spillermarkedet er ikke åbent endnu og vi har tre kampe tilbage dette år. Vi bruger ham hvis vi finder bedst og derfra må vi se hvad der sker'.

Ansu Fatis rekord som yngste målscorer i Champions League:
'Han har det fint og tager det roligt. Der er mere ståhej omkring ham udenfor end inde i klubben. Vi passer lidt ekstra på ham på grund af de knæproblemer han har, så han bliver 100% klar. Alt det andet tager vi alle roligt'.

Rakitic' fremtid:
'Når spillermarkedet nærmer sig, kommer der altid en masse spørgsmål. Nu spiller han mere regelmæssigt og når han gør det, er det fordi han fortjener det'.

Sikkerheden omkring El Clásico:
'Hvis der er spørgsmål omkring sikkerheden vi skal tænke på, så gør vi det, men ingen har sagt noget til mig. Nu har vi en kamp mod Real Sociedad og hver ting til sin tid' afsluttede han.

.:FORSIDE:.