Valverde: "Der venter os en intens kamp"

FCBARCELONA.DK - 22.09.18

Ernesto Valverde har mødt pressen op til søndagens hjemmekamp mod Girona. Her advarede han om, at det kan blive sværere end mange forventer. Han ville ikke løfte sløret for, om der kommer rotationer.

"De havde en god sæson i sidste sæon, hvor de gik efter at spille højt på banen. Det tror jeg ikke har ændret sig. De har lagt ud med nogle gode resultater og jeg ser et hold uden komplekser over at skulle spille på vores bane. Der venter os en intens kamp" indledte han.

Han blev direkte spurgt, om der bliver sparet spillere i kampen. "Der kommer nogle kampe der ligger meget tæt på hinanden. Vi har tre på seks dage. Onsdag har vi en svær kamp på udebane og derefter venter Athletic Club Bilbao. Vi skal være helt klar, hvis vi skal besejre Girona, for de er i god form. Om der kommer ændringer, må vi se" svarede han.

Det er den tidligere Barca-spiller og B-holdstræner Eusebio, der træner Girona. Det mener Valverde, giver dem en fordel. "Vi ved mere eller mindre hvilke ideer han har og det tager vi med i planlægningen, men vi ved ikke hvad han gør i morgen. Han kender vores hold og det er helt sikkert en fordel for dem" sagde han videre.

Valverde blev bedt om at kommentere al polemikken om en mulig kamp i USA til januar, netop mellem Girona og Barca. "Hvad vil du have jeg skal sige? I morgen møder vi Girona og det er den kamp der optager mig. Den gør den anden ikke. Vi må trække pinen ud 3-4 måneder endnu" udtalte Barca-træneren.

Spillet har ikke helt kørt for Barca i alle kampe og det har medført kritik. Det tager Valverde dog helt roligt. "Jeg synes det går fint. Vi går altid efter at vinde og spille godt, men det er ikke altid så enkelt som folk tror. Du kan spille godt i 87 minutter og dårligt i tre og så ved vi hvad der sker. Sådan er det og det accepterer jeg" kom det fra ham.

Valverdes kontrakt udløber efter denne sæson og han blev spurgt, om der snart skal tales forlængelse. "Jeg har en kontrakt, hvor det er muligt at forlænge den med et år. Sæsonerne er lange og vi må se hvordan holdet klarer sig. Vi endnu kun i september" afsluttede han.

.:FORSIDE:.