Valverde: 'Der skal point på kontoen'

FCBARCELONA.DK - 25.08.19

Ernesto Valverde holdt pressemøde i går aftes som optakt til kampen mod Real Betis. Her understregede han vigtigheden af, at holdet får alle tre point, efter at de indledte ligaen med et nederlag.

'Vi er tvunget til at hente de tre point. Efter nederlaget i Bilbao, skal der point på kontoen' kom det klart fra Barca-træneren.

'Betis er en modstander med rigtig gode spillere. De har en ny træner og har kvaliteterne til at blande sig i toppen' fortsatte han om aftenens modstander.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Dembélés disciplinære problemer:
'Det er ikke noget der skal kommenteres offentligt og jeg ønsker ikke at tale for meget om dette emne. De andre sæsoner skete der flere ting og man gør det til noget meget stort, men jeg har ingen kommentarer'.

Griezmanns rolle på holdet:
'Han falder hele tiden bedre til og vi ønsker han deltager mere i spillet. Hvis han gør det, kan det blive afgørende. Mod Bilbao deltog han ikke lige så meget som vi ønskede'.

Rafinhas situation:
'Man taler meget om Rafinha. Det er en spiller der giver alt på banen og altid viser en god indstilling. Lige nu kæmper han for sin plads som alle andre'.

Piqué runder 500 kampe for Barca:
'Det er en vigtig spiller for os, for truppen og for klubben. At spille 500 kampe viser meget om hans karriere og hans store stabilitet, men jeg fokuserer på hans præstationer på banen i morgen'.

.:FORSIDE:.