Valverde: "Chelsea kan score når som helst"

FCBARCELONA.DK - 13.03.18

Ernesto Valverde har holdt pressemøde i forbindelse med onsdagens opgør mod Chelsea. Her understregede han, at det primært handler om at holde Chelsea fra at score, men at hans hold vil spille sit eget spil.

"Vi forventer at Chelsa har mange strenge at spille på og at de er stærke rent individuelt. Resultatet vil afhænge af, hvor meget holdene er klar til at tage risici. Jeg ved ikke om de vil stå højt eller lavt på banen, men de kan score når som helst. 0-0 er nok for os, men jeg tror næppe den stilling holder hele vejen" kom det fra Barca-træneren.

Han blev spurgt, hvordan sejren skal sikres. "Der er ingen hemmelige opskrifter, udover at være vedholdende i vores pres. Hvis du presser dem hårdt, bliver du mødt af en mur med to rækker spillere og de er de bedste i Premier League til at slå kontra" svarede han.

Han understrede samtidig, at Chelsea kan imødese en svær aften på Camp Nou. "Vi er et hold der er svært at besejre og vi kommer videre med 0-0, men vi går efter at spille vores eget spil" fortsatte han.

En journalist spurgte, om kampen i morgen er den vigtigste indtil nu denne sæson. "Det var også meget vigtigt mod Atlético i ligaen, men denne gang ryger vi ud eller går videre. Det gør at det er ekstra vigtigt" var svaret.

Iniesta kæmper for at blive klar til kampen og Valverde blev bedt om en status. "Det er klart, at når der kommer en knock-out kamp, er en spiller klar til at løbe en risiko. Vi skal dog finde ud af, om denne risiko er for stor. Vi må se hvordan han har det ved træningen i dag" afsluttede han.

.:FORSIDE:.