Valverde afviser utilfredshed med Gerard Piqué

Kristian Vang Sørensen - 22.10.18

Flere medier har på det seneste spekuleret i, at man i Barcelona skulle være bekymrede over Piqués mange forretningsrejser. Valverde fastslår, at han ikke har noget problem med forsvarerens rejser og andre interesser.

Piqué tilbragte som bekendt sine fridage i anledning af landholdspausen i henholdsvis Shanghai og Madrid, hvor formålet var at forberede den forestående reetablering af Davis Cup-formatet i tennis. Piqués egne forretningseventyrer og rejser har i dele af pressen medført en del kritik, hvor flere har beskyldt forsvarsspilleren for ikke at have nok fokus på fodbolden.

Kritikken af Piqué preller dog af på Valverde, som ikke ser nogen problemer med catalanernes øvrige interesser og rejser. Valverde indrømmede dog med et glimt i øjet, at der var én ting ved Piqué, der irriterer ham lidt.

’Det eneste, der irriterer mig i forhold til Piqué er, at det er ham, der fik den fremragende idé (red. med Davis Cup i Spanien) og ikke mig. Det er en fantastisk idé, og det er det eneste, der irriterer mig. Der er ikke noget problem med ham. Han yder 100 procent, som altid.’

Valverde gav dermed sin uforbeholdne støtte til sin forsvarsgeneral, og fik i samme ombæring lagt låg på diverse spekulationer om eventuel utilfredshed med Piqué på ledelsesgangene i Barcelona.

.:FORSIDE:.