Valverde: "Afgørende med tre point i morgen"

FCBARCELONA.DK - 17.10.17

Ernesto Valverde har holdt pressemøde som optakt til onsdagens hjemmekamp mod Olympiakos. Trods en klar favoritrolle advarede Barca-træneren om, at grækerne kan blive farlige.

”Det der bekymrer mig mest er, at Olympiakos har brug for point, efter at have tabt de to første kampe. De vil kunne gøre skade på os på kontra. De vil arbejde hårdt i defensiven med håbet om at overraske os med omstillinger” indledte han med at sige.

”Det er en vigtig kamp i morgen. Det er planen at stille med de bedste spillere for at vinde kampen. De tre point er afgørende” fortsatte han.

Han blev spurgt, om nogle af reserverne får spilletid i morgen. ”Alle mine spillere træner godt med for at spille, men nogle gange må træneren vælge, og det er ofte uretfærdigt. Alle spillere kan dog ikke spille hver gang. Det er aldrig nemt for mig at udtage spillere og fravælge nogen” var hans svar.

Valverde lagde ikke skjul på hvad der er målsætningen i Champions League gruppespillet. ”Det betyder meget for mig, om vi bliver nr. 1 eller 2. At vinde gruppen viser styrke, men du kommer også til at møde en toer og får fordel af hjemmebane (i returkampen, red.). Sportsfolk går altid efter at blive nr. 1” fastslog han.

En journalist spurgte, om Messi kan vinde Ballon d’Or i år. ”Vi ved alle hver der er den bedste, ikke? Der er slet ikke brug for en bold af guld for at vide, at Messi er den bedste spiller i verden. Jeg bekymrer mig ikke om, hvilke trofæer man uddeler til spillerne” var hans svar.

Til sidst udtrykte han stor tilfredshed med, hvordan sæsonen forløber. ”Vi er glade for hvordan tingende går for os. Vi lagde ud med at tabe de to kampe i supercuppen, men vi har reageret og er kommet godt igen. Holdet har en god indstilling og kæmper godt” afsluttede han. 

.:FORSIDE:.