fbpx

Valencia kan blive en udvej for Vitor Roque

Anders Lang Jensen - 02.06.24

 


Det ser svært ud for Vitor Roque at få en rolle i Barca i den kommende sæson, men udskiftningen på trænerposten kan naturligvis vise sig at have en effekt. En mulig lejeaftale kan dog blive realiteten, og Valencia er klar på Roque.

I Hansi Flicks første tid som Barca-træner, når sæsonforberedelserne går i gang, vil Vitor Roque være omkring førsteholdet og få chancen for at vise sig frem. Trods trænerskiftet trækker det bare stadigvæk op til et midlertidigt skifte væk fra det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS er der en lang række klubber, der er interesserede i den unge brasilianske angriber, og La Liga-klubben Valencia er en af frontløberne til sommerens transfervindue. Valencia-cheftræner Ruben Baraja er på udkig efter en ny angriber, og Roque er et solidt bud, beretter avisen.

Sommerens muligheder for Vitor Roque vil generelt centrere sig omkring brasilianerens egen velvilje til at acceptere et muligt lejeophold. Det vil, ifølge flere i klubben, gavne Roque med spilletid andetsteds, mens han selv i højere grad vil forblive i Barca og jagte gennembruddet på førsteholdet.

roque46

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.