Valencia er Quique Setiéns første alvorlige test

FCBARCELONA.DK - 25.01.20

© Getty Images

Efter to kampe mod modstandere som ikke burde give Barca problemer, men som alligevel gjorde det, kommer der en helt anderledes svær kamp for Quique Setién i eftermiddag, når holdet gæster Valencia.

Det er Setiéns tredje kamp som Barca-træner, når holdet i eftermiddag kl. 16.00 løber ind på Mestalla til kampen mod ligaens nr. 7. Først mødte Barca Granada og vandt knebet med 1-0 og onsdag aften blev Ibiza besejret 1-2 i Copa del Rey.

I begge opgør var Barca i problemer og selvom der i glimt var gode takter, specielt mod Granada, var der også tydeligt problemer med få bolden puttet i kassen. De problemer som Setién oplevede i disse kampe, skal han forsøge at få rettet i kampen i dag.

Mens Granada på Camp Nou og Ibiza fra 2. division B under normale omstændigheder ikke burde kunne true Barca, men alligevel gjorde det, er det et helt anderledes stærkt hold der venter i dagens kamp og det endda på udebane.

Valencia har ikke tabt på Mestalla i ligaen i denne sæson, så det bliver Setiéns første alvorlige test som Barca-træner. Holdet har ikke råd til at smide point i det tætte kapløb med Real Madrid i toppen af ligaen.

Dertil kommer, at de seneste to gange Barca har gæstet Mestalla, er det endt uafgjort, mens det i sidste sæsons pokalfinale blev til en sejr til valencianerne over Barca. Disse resultaterne bekræfter hvor svært det kan blive i eftermiddag.

Hvordan dagens svære test forløber, kan man se fra kl. 16.00 på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.