Valencia bekræfter indirekte købet af Cillessen

Kristoffer Hanberg - 25.06.19

© Getty Images

Tidligere i dag kom der billeder frem af Jasper Cillesen, der var i færd med at gennemgå et lægetjek i Valencia, og nu har klubben lagt en noget speciel video ud, der indirekte bekræfter klubskiftet.

Det gjorde de for kort tid siden på deres Twitter, hvor de med een video fejrede købet af Barcas reservemålmand. Man ser en person skrive under og blive budt velkommen, men uden at man præcist ser hvem det er. At det er Cillessen, er der dog ikke meget tvivl om.

Hvad prisen ender med at være, meddeler de ikke noget om, men det forventes, at handlen mellem Barca og Valencia har en værdi i omegnen af 25 millioner euro.

Selvom rygterne i den seneste tid er gået på, at de to klubber vil indgå i en byttehandel, der sender Jasper Cillesen og Neto hver sin vej, er der endnu ikke kommet nogen officiel udmelding angående Valencias førstemålmand.

Således bliver handlen ikke en decideret byttehandel, men det forventes upåagtet, at Neto snart kan offentliggøre sit skifte til Barca. Jasper Cillesen nåede i sin tid i Barca at spille 32 kampe samt at vinde titler som La Liga, Copa del Rey og den spanske supercup.

.:FORSIDE:.