Valdés trak sine Barca-talenter ud af turnering

FCBARCELONA.DK - 19.08.19

© Getty Images

Den tidligere målmand for Barca, Victor Valdés, er som bekendt blevet træner for klubbens U19-hold, Juvenil A. Søndag trak catalaneren store overskrifter, da han trak sine talenter ud af en turnering før tid.

Juvenil A deltog sammen med træner Victor Valdés i en turnering ved navn Otten Cup, som hvert år afholdes på PSV Eindhovens træningsanlæg i Holland. Her var Barca-talenterne netop røget ud i semifinalen efter at have tabt 2-1 til Inter og skulle derfor efter planen møde Everton i kampen om tredje- og fjerdepladsen.

Men her valgte Victor Valdés noget kontroversielt at trække de unge Barca-drenge ud af turneringen og meddele, at man ikke ville stille op til kampen mod Everton. Efterfølgende udsendte Valdés en pressemeddelelse, hvor han forklarede sin beslutning.

'Min beslutning er udelukkende taget for at tage hensyn til mine unge spilleres helbred og da vi ikke er tilfredse med den måde, som turneringen er organiseret på i forhold til den tid, som spillerne har til at restituere mellem kampene. Efter at være røget ud i semifinalen havde spillerne kun lige knap en time før, at de skulle spille næste kamp, hvilket ikke er acceptabelt' skrev Valdés.

I pressemeddelelsen tager Valdés det fulde ansvar for beslutningen og for de konsekvenser den måtte medføre. Senere på dagen udsendte også Barca en pressemeddelse, hvor man forklarede beslutningen med samme begrundelse som Valdés. Klubben bakker Valdés' beslutning op.

.:FORSIDE:.