Valdés kan blive træner for Juvenil A eller Barca B

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.19

© Getty Images

I sidste uge fortalte præsident Bartomeu, at Victor Valdés er på vej tilbage til klubben i en rolle som træner. Han ventes at blive træner for enten et af ungdomsholdende eller for Barca B.

Valdés har det seneste års tid høstet trænererfaring i den madrilenske forstadsklub, ED Moratalaz, men nu er ser det ud til, at trænerkarrieren kommer til at foregå i vante omgivelser i Barcelona.

Forleden bekræftede Josep Maria Bartomeu, at Valdés vil tilbage til Barca, hvor catalanerne nu er ved at finde et passende trænerjob til den tidligere catalanske målmand.

Nu skriver den catalanske avis El Mundo Deportivo så, at Valdés måske allerede kan komme til at stå i spidsen for Juvenil A eller endda Barca B fra denne sæson.

Det er lidt overraskende, at han sættes i forbindelse med klubbens bedste U-19-hold og Barcas B-hold, men det bunder måske i den store succes, som han opnåede i sin første sæson som træner, hvor han førte ED Moratalez til mesterskabet for første gang nogensinde.

Det vil være et stort skridt i Barca-legendens indtil nu korte-trænerkarriere, men det er før set, at Barca har givet chancen til tidligere spillere hos et af klubbens ungdomshold i starten af deres trænerkarriere. Det så man gode eksempler på med Pep Guardiola og Luis Enrique, som endte med at blive store succeser på sidelinjen på Camp Nou.

Herunder ses Victor Valdés sammen med sit nuværende mandskab, ED Moratalaz.

.:FORSIDE:.