Værdifuld spilletid til Neto og Aleñá

FCBARCELONA.DK - 14.11.19

Selv om der først og fremmest var tale om en velgørenhedskamp da Barca i går mødte Cartagena, benyttede Valverde kampen til at give Neto og Aleñá nogle værdifulde minutter. De spillede begge hele kampen.

Neto er kommet til Barca for at agere reserve for Ter Stegen og derudover spille kampene i Copa del Rey, som Barca først træder ind i til januar. Derfor har den brasilianske keeper endnu ikke været i aktion for Barca.

Det kom han så i går mod Cartagena, hvor han fik samtlige 90 minutter i målet. Her var det ikke meget han havde at lave, men han greb sikkert ind når det var nødvendigt og det var det et par gange.

Carles Alañá har ikke spillet et eneste minut siden allerførste ligakamp mod Bilbao tilbage i august, så kampen mod Cartagena var en oplagt mulighed for Valverde, til at give catalaneren noget spilletid.

Ligesom Neto fik Aleñá også samtlige 90 minutter på banen, hvor han arbejdede godt. Det blev også til et par afslutninger på mål, men det var også tydeligt, at den megen tid på bænken har sat ham noget tilbage.

For Ernesto Valverde var det godt at få set dem begge i aktion og for Aleñás vedkommende kan det måske være første skridt tilbage til holdet.

.:FORSIDE:.