Uvist hvornår Suárez kan spille igen

FCBARCELONA.DK - 18.08.19

© Getty Images

Luis Suárez måtte udgå af fredagens kamp mod Bilbao med en skade i højre lægmuskel. Barca bekræfter skaden, men melder ingenting ud om, hvornår angriberen kan forventes at spille igen.

En fiberskade i en lægmuskel er normalt ingen alvorlig skade, så det varer næppe længe før Suárez er tilbage ved træningen. Derfor undrer det, at Barcas læger ikke er mere præcise i deres udmelding om angriberens situation.

Man bekræfter skaden i højre lægmuskel, men nøjes med at sige, at det bliver udviklingen der afgør, hvornår han igen kan spille.

Det er samme type skade som Messi pådrog sig ved hans første træning denne sæson. Det skete for over to uger siden og han er endnu ikke vendt tilbage til træningen. Det forventes han dog at gøre den kommende uge.

En lignende pause kan forventes til Suárez, alt efter hvor alvorlig fibersprængningen er. Dermed går han med stor sandsynlighed glip af kampene mod Betis og Osasuna de kommende to weekender.

Derefter venter der en landskampspause, så det bliver nok først midt i september, at man igen får set Luis Suárez i aktion, når Barca tager imod Valencia.

.:FORSIDE:.