fbpx
Annonce

Usikkert om Ansu Fati bliver klar til sæsonstarten

FCBARCELONA.DK - 28.06.21

// Ansu Fati


Om blot to uger starter træningen op til den nye sæson og her er det stadig usikkert, om den langtidsskadede Ansu Fati vil være i stand til at deltage. Han har siddet ude siden november med en alvorlig knæskade.

Når Barca den 9. og 10. juli indleder den nye sæson med de obligatoriske form- og lægetjek, vil Ansu Fati med stor sandsynlighed være en af dem der møder op. Mere tvivlsomt er det dog om han kan træne med, når spillerne tager hul på træningen den 12. juli.

Det er ellers ikke længere siden end en uge, at der var posive meldinger om Ansu Fatis muligheder for at starte sæsonen op med holdkammeraterne, men nu skriver avisen Marca, at det kan komme til at knibe med tiden.

Situationen er nemlig, at Fati stadig er i gang med genoptræningen efter sin seneste knæoperation starten af maj. Barca holder kortene tæt til kroppen om Fatis udvikling og det er helt sikkert, at der ikke bliver tager chancer eller forceret noget.

Derfor spekuleres der nu i, at Fati indleder den nye sæson med at træne for sig selv og så langsomt begynder at komme på græs. Målet er at han kan spille når ligaen skydes i gang i midten af august.

.:FORSIDE:.