United kæmper for at få Rakitic' underskrift

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.05.19

© Getty Images

Manchester United håber fortsat på at lukke en aftale med Rakitic over sommeren. Ifølge den engelske avis, The Express, er kroaten blandt Ole Gunnar Solskjaers topprioriteter til at få United tilbage på sporet.

Englændernes interesse i Ivan Rakitic er ikke opstået ud af det blå. Den rutinerede midtbanespiller har angiveligt været et emne hos United i flere måneder. Solskjaer ønsker at bygge et ungt og sultent hold op, men er også klar over, at han får brug for erfarne spillere. Her passer Rakitic med sine 31 år og fem år som fast starter hos Barcelona perfekt ind.

Rakitic skal erstatte Ander Herrera, der har kontraktudløb til sommer og med stor sandsynlighed ender i PSG. Paul Pogbas fremtid er ligeledes usikker og United er derfor desperate for at sikre sig en midtbaneprofil af højeste kaliber.

Rakitic har gang på gang givet udtryk for, at han ønsker at fortsætte hos Barcelona, og kroaten har da også været en af Ernesto Valverdes vigtigste spillere. Barcas ledelse er dog i fuld gang med en udrensning af truppen, og på udkig efter nye, unge spillere, såsom Frenkie de Jong, der kan sikre holdets fremtid. Rakitic har kontraktudløb i 2021, og kan derfor meget vel have spillet sin sidste sæson for catalanerne, hvis man modtager det rette tilbud.

United er ikke i tvivl om at kunne matche Rakitic' lønkrav. Det springende punkt bliver at nå til enighed med Barcelona om spillerens pris. Her skulle englænderne være parate til at betale i omegnen af 40 mio. euro. Udover Manchester United skulle Inter og PSG dog også have interesse i midtbaneprofilen.

.:FORSIDE:.