fbpx

Umtitis knæproblemer kan forhindre et skifte

FCBARCELONA.DK - 25.09.20

© Getty Images
// Umtiti

Samuel Umtiti er en af de spillere der kraftigt rygtes væk fra Barca, men man ser intet til franskmanden for tiden. Han kæmper igen med knæproblemer og det kan sætte en stopper for et klubskifte.

Der er næppe tvivl om at Koeman gerne ser den skadesplagede Umtiti skifte til en anden klub og rygter er der mange af. Alligevel tyder meget efterhånden på, at den franske verdensmester bliver hvor han er.

Man hører intet til Umtiti for tiden, for klubben er tavs om hans situation. Det ligger fast, at han blev smittet med Covid19 midt i august og nu er raskmeldt. Inden da, helt tilbage i starten af juli meddelte Barca, at Umtiti havde problemer med venstre knæ. Det er altså snart tre måneder siden at Umtiti blev skadet og endnu har man ikke set ham på klubbens træningsanlæg.

Transfervinduet lukker om blot 10 dage, den 5. oktober, og det virker efterhånden usandsynligt, at Barca kan sælge en spiller som er skadet og som har en massiv skadeshistorik, lige siden han vendte knæskadet hjem fra VM i 2018.

Der er dog næppe tvivl om at Barca vil forsøge til det sidste, om de så skal slippeden 26-årige  Umtiti på en fri transfer, for blot at spare hans løn.

.:FORSIDE:.