Umtitis agent bekræfter, at et skifte kan være på vej

FCBARCELONA.DK - 13.09.20

© Getty Images

Samuel Umtiti er en af de spillere der rygtes væk fra Barca i dette transfervindue og nu erkender hans agent, at et skifte kan komme på tale, selvom Umtiti allerhelst ønsker at blive hvor han er.

Det er Umtitis agent og bror, Yannick Umtiti, der i går kommenterede den aktuelle situation.

'Samuel ønsker ikke at forlade Barca denne sommer, men når man tager i betragtning at klubben ønsker der sker ændringer, kan det blive nødvendigt at undersøge alternativer, der stemmer overens med spillerens målsætninger' sagde han til det franske medie foot01.com i går.

Der har været rygter om, at Umtiti kunne vende tilbage til Lyon som han spillede for, inden skiftet til Barca, men det tror Yannick Umtiti ikke rigtig på. 'Rygterne om Lyon lyder godt, men der er desværre ikke de store muligheder for, at det kan blive en realitet' var hans vurdering.

Udtalelserne bekræfter altså, at der meget vel kan ske noget omkring Samuel Umtiti, inden at transfervinduet lukker den 5. oktober.

Umtiti spillede ikke med i Barcas kamp i går mod Nástic, fordi han først i denne uge er vendt tilbage til træningen, efter at have været smittet med coronavirus.

644x70

.:FORSIDE:.