Umtiti står foran Lenglet på landsholdet

FCBARCELONA.DK - 04.06.19

© Getty Images

På Barcas hold har Clement Lenglet udnyttet Umtitis lange skadespause til at tilkæmpe sig pladsen ved siden af Piqué, men på det franske landshold er forholdet omvendt. Det så man i Frankrigs landskamp mod Columbia.

Samuel Umtitis langvarige knæproblemer gav Lenglet chancen i hans første sæson hos Barca, hvor han ellers var tiltænkt en reserverolle. Det chance greb Lenglet flot og selv da Umtiti igen blev klarmeldt, var det fortsat Lenglet der fik spilletiden.

Den flotte sæson har medført at Lenglet nu er med for det franske landshold for første gang, men her må han erkende, at landstræner Didier Deschamps ser anderledes på styrkeforholdet mellem ham og Umtiti.

Det så man tydeligt i søndagens landkamp mod Columbia. Her var det Umtiti der startede inde og spillede 89 minutter, mens Lenglet blev siddende på bænken hele kampen. Dermed fik han ikke sin officielle debut.

Bænkepladsen kan ikke være kommet bag på Lenglet, for forleden sagde Deschamps direkte, at Umtiti stadig er hans førstevalg.

I Barcelona har det været på tale at Umtiti måske skulle sælges denne sommer, men bliver han ikke det, bliver duellen mellem de to franske forsvarsspillere spændende at følge den kommende sæson.

.:FORSIDE:.