fbpx
Annonce

Umtiti stadig ikke i stand til at træne med

FCBARCELONA.DK - 10.03.20

© Getty Images
// Umtiti

Heller ikke i dag var Samuel Umtiti til stede på træningsbanen, da spillerne trænede igen efter at have haft fri mandag. Franskmanden blev i træningslokalet, uden at klubben har givet en forklaring på hans fravær.

Noget generer tydeligvis Samuel Umtiti, for ellers ville han have været at se på træningsbanen i dag. Heller ikke i søndags trænede han med og han blev holdt på bænken i hele opgøret mod Real Sociedad i lørdags.

Det er ingen hemmelighed, at Umtiti har været noget skrøbelig siden VM i 2018, hvor han spillede med smerter i det ene knæ. Lige siden dengang har man ikke set ham have en længere stabil periode.

Det har Clement Lenglet udnyttet til at tage pladsen ved siden af Piqué i det centrale forsvar, men Lenglet har karantæne mod Mallorca på lørdag, så her vil der blive brug for Umtiti.

Spørgsmålet er hvad der er galt med den franske spiller, for Barca er ikke kommet med nogen officiel udmelding. Det tolkes som et tegn på, at det ikke er noget alvorligt, men så længe Umtiti ikke træner med, nager tvivlen om han er i stand til at spille lørdag.

.:FORSIDE:.