Umtiti rejser ikke med holdet til Bilbao

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.02.20

© FC Barcelona

I aften gælder det Copa del Rey-kvartfinalen på udebane mod Athletic Bilbao. Her rejser holdet afsted til Baskerlandet om formiddagen, men det bliver uden Samuel Umtiti, som først senere på dagen kommer til den baskiske hovedstad.

Mens Barca-truppen sammen rejser til Bilbao i vanlig stil, så skal Umtiti møde op i retten i Barcelona på samme tidspunkt, da han har en sag kørende med sin tidligere udlejer.

Umtitis tidligere udlejer har rettet et søgsmål mod Umtiti på 180.000 euro for manglende betaling for skader påført på hans tidligere hus og dens swimmingpool. Umtiti nægter dog at betale dette beløb, da han mener det er alt for højt.

Den franske forsvarsspiller og udlejeren har sammen fået en ekspert til at vurdere skaderne. De blev vurderet til et noget mindre beløb på 12.000 euro. Det var udlejeren dog ikke tilfreds med, så hun har truet med at gå til pressen og hive Umtiti i retten, hvilket nu er tilfældet. Umtiti føler sig i øvrigt afpresset.

Sagen skal afgøres i dag mens Barca rejser til Bilbao, så når retssagen er afgjort i Barcelona støder Umtiti til truppen i Baskerlandet senere på dagen. Hertil tager Umtiti enten et almindeligt rutefly eller bliver fløjet med et privatfly.

Umtiti forventes at være i startopstillingen i centerforsvaret sammen med Clement Lenglet til aftenens opgør på San Mamés, der begynder klokken 21.00.

.:FORSIDE:.