Umtiti og Rakitic vil ikke væk fra Barca

FCBARCELONA.DK - 23.05.19

Både Samuel Umtiti og Ivan Rakitic er to af de spillere, som i de seneste måneder er blevet rygtet væk fra Barca. Ifølge avisen Mundo Deportivo ønsker de dog begge at fortsætte karrieren på Camp Nou.

Adskillige medier har gennem de seneste måneder meddelt, at både Umtiti og Rakitic denne sommer kan være fortid i Barca. Umtiti har efter sin knæskade stået i skyggen af Lenglet, mens Rakitic ikke altid har imponeret med sine præstationer på midtbanen.

Nu kan den catalanske avis Mundo Deportivo dog afsløre, at hverken franskmanden eller kroaten har blot de mindste planer om at forlade Barca denne sommer. Begge spillere ønsker at blive på Camp Nou på trods af de mange rygter.

Ifølge flere medier skulle Barca ellers overveje at sælge både Umtiti og Rakitic for at få penge i klubkassen til nye spillere. Catalanerne går angiveligt efter De Ligt, hvilket vil resultere i en overbemanding i forsvaret. På midtbanen kommer De Jong til klubben.

Nu er spørgsmålet så, om Umtiti og Rakitic får deres ønske om at blive i Barca opfyldt eller om ledelsen tvinger de to spillere til at finde nye klubber.

.:FORSIDE:.