Umtiti og Lenglet i fare for at misse El Clásico

FCBARCELONA.DK - 16.02.20

© Getty Images

Både Samuel Umtiti og Clement Lenglet er i fare for at misse El Clásico om to uger. Hvis de får en advarsel i opgøret mod Eibar i næste weekend, betyder det karantæne i topbraget i Madrid.

Quique Setién skal tænke sig rigtig godt om, når han sætter holdet til hjemmekampen mod Eibar på lørdag. Sender han Umtiti og Lenglet i aktion, risikerer han at måtte undvære dem i den utroligt vigtige kamp mod Real Madrid på Santiago Bernabeu om to uger.

Lenglet sad ude i går mod Getafe med karantæne på grund af sin udvisning mod Betis i sidste weekend. De to gule kort i det opgør bringer ham op på fire advarsler i denne sæsons La Liga og dermed er han kun et gult kort fra endnu en karantæne.

Samuel Umtiti fik en advarsel i går mod Getafe og det bringer også ham op på fire gule kort.

Gerard Piqué har fået rekord mange gule kort i denne sæson, men han afsonede karantæne mod Betis for en uge siden, så han er ikke i fare til El Clásico.

Det bliver spændende at se, om Quique Setién vælger at holde både Umtiti og Lenglet ude mod Eibar, hvilket sandsynligvis vil betyde spilletid til Ronald Araujo fra klubbens B-hold.

.:FORSIDE:.