Umtiti: 'Mit knæ har det perfekt'

FCBARCELONA.DK - 27.11.19

© Getty Images

Der har været mange rygter om, at Samuel Umtiti fortsat har problemer med sit ene knæ, men det afviser franskmanden kategorisk. Han melder sig 100% klar til kampen i morgen aften mod Dortmund.

Venstre knæ holdt Samuel Umtiti ude næsten hele sidste sæson og denne sæson har han også siddet meget udenfor, men uden at man har nævnt knæet som årsag. Rygterne har dog floreret livliogt og mange frygtede at knæet fortsat gav forsvarsspilleren problemer.

I går skød han dog selv alle rygterne ned. 'Jeg har det fint. Jeg føler mig godt tilpas og tænker kun på at spille. Jeg har det rigtig godt. Min knæ har det perfekt' udtaler han til avisen Marca.

Derfor satser han da også på, at spille i morgen mod Dortmund. 'Det er en speciel kamp. Jeg føler en stor lyst til at spille i Champions League igen, for det er snart lang tid siden. Jeg har arbejdet hårdt i månedsvis og håber det er min tur til at spille' fortsætter han.

Barca må undvære Piqué på grund af karantæne og derfor er der gode chancer for, at Umtiti får sit ønske om spilletid opfyldt i morgen aften.

644x70

.:FORSIDE:.