fbpx

Umtiti forventes ude de næste tre måneder

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// Samuel Umtiti

ps5 art


Da Barca tidligere i dag meldte om at Umtiti har brækket den ene fod og skal opereres, kom lægerne ikke med et bud på, hvor længe han forventes ude. Nu er der forlydender om, at han først kan spille igen om tre måneder.

Det er avisen Mundo Deportivo der har talt med eksperter der kommer med oplysningen om, at Samuel Umtiti må forvente en pause på tre måneder efter sin operation, der finder sted i morgen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det forventes at en skrue skal i foden for at bruddet heler bedst muligt og den type operation vil som regel kræve en pause på op til tre måneder, før foden igen kan belastes maksimalt. Det betyder at det først bliver til april, at franskmanden kan spille igen.

På det tidspunkt vil der kun restere en måneds tid af sæsonen og derfor bliver det svært for Umtiti at tilspille sig en rolle på holdet i denne sæson. Han er i forvejen en perifær spiller og Xavi har næppe de store intentioner om at bruge Umtiti, når det spidser til i slutningen af sæsonen.

Derfor tegner det til en meget stille sæson for Samuel Umtiti, der nu skal fokusere på at komme sig så hurtigt som muligt.

.:FORSIDE:.