fbpx

Uhyre vigtig kamp i aften for Xavis projekt

FCBARCELONA.DK - 12.01.22

// El Clásico // Supercup

ps5 art


Barca er kun to sejre fra en titel, nemlig den spanske Supercup, men næsten endnu vigtigere er det, at man i aften får et billede af, hvordan holdet reagerer mod en klassemodstander som Real Madrid.

Xavi har ikke haft det let siden han overtog tøjlerne fra den fyrede Ronald Koeman. Holdet har endnu ikke foldet sig ud for alvor og resultaterne har ikke været overbevisende. Derfor bliver det spændende at se, hvordan det går i aften i El Clásico i Riaydh, hvor Real Madrid venter i semifinalen i den spanske Supercup.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er næppe mange der er uenige i, at Real Madrid er bedre end Barca i denne sæson. Dels vandt de hvide på Camp Nou i efteråret, dels er de hele 17 point foran sine catalanske rivaler i ligatabellen, som Madrid topper og hvor Barca må tage til takke med en skuffende 6. plads.

Derfor er der nok mange Barca-fans der har lidt bange anelser op til aftenens kamp i Riyadh, for endnu et ydmygende nederlag kan være i vente mod det hold, man som fan mest hader at tabe til.

Modsat er det en gylden mulighed for at tage et vigtigt skridt fremad for Barca, for lykkes det at yde en overbevisende indsats og vinde El Clásico, vil det betyde en moralsk boost af de helt store.

Barca kan hente optimisme i, at de lige op til jul spillede en god kamp mod Sevilla, der er blandt de stærkeste i La Liga. Det opgør endte ganske vist 1-1, men Barca var bedst og havde fortjent at vinde.

Det skal der bygges videre på i aftenens kamp, hvor Xavi får et godt billede af, hvor hans hold står.

El Clásico fløjtes i gang kl. 20.00 og vises på Canal 9.

.:FORSIDE:.