UEFA: 'Præsidentens udtalelse er ikke sand'

Magnus Wind - 06.04.20

© Getty Images

Det tyske medie ZDF bragte i lørdags en historie, hvor UEFA's præsident Aleksander Ceferin udtalte, at sæsonen skulle være færdigspillet seneste den 3. august. Nu benægter organisationen denne udtalelse. 

Fodbolden ligger i disse corona-tider helt stille og der er stor usikkerhed om, hvornår de forskellige ligaer kan genoptages og hvornår de skal være afsluttet. I går havde det tyske medie ZDF en historie med præsidenten for UEFA, Aleksander Ceferin. Her sagde han angiveligt, at dette års Champions League og Europa League skulle være færdigspillet senest den 3. august. Nu melder UEFA så ud, at denne udtalelse ikke er sand. Det skriver mediet Reuters.

'Det har været rapporteret, at UEFA præsidenten Aleksander Ceferin har fortalt ZDF i Tyskland, at Champions League skal slutte senest 3. august. Det er ikke sandt. Præsidenten var meget klar omkring ikke at sætte eksakte datoer på sæsonens afslutning'. Sådan udtaler fodboldorganisationen sig og fortsætter. 'UEFA analyserer lige nu alle muligheder for at fuldføre nationale og europæiske sæsoner med ECA (klubsammenslutningen, red.) og de europæiske ligaer i arbejdsgruppen, der blev sat i værk 17. marts'.

UEFA påpeger også, at den offentlige sundhed er det vigtigste. 'Den primære prioritet for gruppens medlemmer er at sikre den offentlige sundhed. Derfra er det, at finde løsninger i kalenderen for at fuldføre alle turneringer. Muligheder for at spille kampe i juli og i august studeres lige nu, afhængigt af datoerne for genopstart og tilladelser fra nationale myndigheder'.

Finalen i Champions League skulle oprindelig være spillet den 30. maj i Istanbul. 

 

 

.:FORSIDE:.