UEFA-præsident: 'Barca har skuffet mig mindst'

FCBARCELONA.DK - 22.04.21


UEFA-præsident Aleksander Ceferin, som har været meget klar og nærmest aggressiv i mæglet overfor European Super League og de 12 klubber, roste torsdag aften Barca, som er den klub, der har skuffet ham mindst.

I et interview med slovenske 24ur.com udtalte Aleksander Ceferin sig om kollapset af European Super League, hvor han blandt andet rettede en skarp kritik af Real Madrids præsident, Florentino Perez.

Anderledes var det dog i forhold til Barca, hvor der især var rosende ord til nyudnævnte præsident, Joan Laporta.

'Alle 12 klubber har skuffet mig, men Barca er den klub, der har skuffet mig mindst. Joan Laporta blev udnævnt til præsident for kun to måneder siden, og derfor var der ikke meget han kunne gøre' sagde UEFA-præsidenten.

'Laporta tog en intelligent beslutning ved at trække Barcelona ud af projektet. Det var også klogt af ham, at han underskrev en kontrakt med European Super League, som var betinget af, at medlemmerne i klubben stemte ja' sagde Ceferin til slut.

Barca har endnu ikke udsendt nogen officiel bekræftelse på, at man har trukket sig fra European Super League. Projektet betragtes dog fra alle sider som dødt.

.:FORSIDE:.