Udtalelse fra Rakitic om Vidal skaber polemik

FCBARCELONA.DK - 04.09.20


Rakitic' svar skabte i går overskrifter i de spanske og catalanske medier, da kroaten i et radiointerview blev spurgt om Arturo Vidal fik mere spilletid end ham selv, fordi han er gode venner med Leo Messi.

Det er en kendsgerning, at Vidal spillede mere end Rakitic i sidste sæson og årsagen til det blev vendt i et interview i Radio Marca i går. Her blev Rakitic direkte spurgt om det spillede ind, at Vidal er nær ven med Leo Messi.

'Det ved jeg ikke. Jeg ønskede altid at stå til trænerens disposition og der var beslutninger jeg ikke kunne acceptere, men jeg som jeg måtte gøre for truppens skyld' var svaret fra Rakitic, der altså ikke følte sig retfædigt behandlet af sin træner Quique Setién.

Rakitic ville dog ikke give Messi skylden for den manglende spilletid. 'Jeg kan ikke sige at vi var bedste venner, men Leo har altid behandlet mig godt' sagde Rakitic videre om sin nu forhenværende holdkammerat.

Raktic kunne samtidig fortælle, at han ikke ved noget om Messis overvejelser om at forlade Barca. 'Han har ikke talt med mig om at stoppe. Det opdagede jeg gennem medierne' afsluttede kroaten, der nu er i Sevilla.

644x70

.:FORSIDE:.