Udlejet Juan Miranda søger ny klub

Magnus Wind - 25.11.19

© Getty Images

I sommer udlejede Barca den unge Juan Miranda til Schalke 04, men venstrebacken har endnu ikke spillet et eneste minut for den tyske klub. De tre parter undersøger nu muligheden for, at Miranda kan finde en anden klub. 

Da Barca i sommer udlejede den unge venstreback Juan Miranda til tyske Schalke 04 for en to-årig periode, var det planen, at spanieren skulle have spilletid på seniorniveau, og dermed udvikle sig. Efter lejeperioden var det så meningen, at han skulle vende tilbage til Barca, hvor han skulle forsøge at blive en del af førsteholdstruppen.

Opholdet i det tyske har dog været alt andet end en succes, hvor Miranda endnu ikke har spillet et eneste minut i denne sæson. Derfor undersøger de to klubber samt spillerens bagland nu muligheden for, at Miranda skal finde sig en ny klub i vinterens transfervidue. Barca mener, at spanieren forspilder sin chance for spilletid og udvikling ved at sidde på bænken i Schalke 04.

En af de klubber, som bliver nævnt som en mulighed, er Mallorca, der allerede i sommer var meldt interesseret i venstrebacken. Om lejeopholdet i Tyskland bliver afbrudt og Miranda vender tilbage til spansk fodbold bliver spændende at følge. 

.:FORSIDE:.