Udlejede Rafinha spiller ikke mod Barca

Magnus Wind - 09.11.19

© Getty Images

I aften skal Barca forsøge at vende de sidste par kampes dårlige resultater, når de hjemme på Camp Nou tager imod Celta Vigo. Gæsterne kommer dog til at undvære den udlejede Barca-spiller Rafinha, som er skadet.

Ernesto Valverdes tropper skal lørdag forsøge at få vendt den dårlige stime og negative stemning, der er omkring holdet, når Barca får besøg af Celta Vigo i den sidste kamp inden landsholdspausen. Gæsterne kommer til at mangle den udlejede Barca-spiller Rafinha, som er meldt ude af opgøret med mindre knæproblemer.

Midtbanespilleren blev udlejet på transfervinduets sidste dag, men har igennem det meste af udlejningsperioden døjet med mindre skader, hvilket har været kendetegnet for ham i det meste af sin karriere.  

Brasilieren har dog spillet seks kampe for Celta Vigo i denne sæson, hvorfra fem af dem har været fra start. Det er hverken blevet til mål eller assists for midtbanespilleren i den galisiske klub, som har haft en svær sæson, hvor det kun er blevet til ni point i 12 kampe. Dette gør at klubben ligger under nedrykningstregen på en 18. plads. 

Rafinhas lejeophold slutter efter denne sæson, hvor han efter planen skal retunere til Barca, hvor kontrakten udløber i sommeren 2021. 

.:FORSIDE:.