TV2 afviser kritik af manglende Barca-dækning

FCBARCELONA.DK - 09.02.20

© Getty Images

TV2 har for anden runde i træk valgt at droppe Barca og i stedet valgt at vise danske Christian Eriksen på TV2 Sport X. Derudover viser man en genudsendelse af en håndboldkamp på TV2 Sport. Nu svarer TV2 på kritikken.

Det var ellers til stor glæde for de mange Barca-fans, da TV2 i slutningen af sidste år overtog alle rettigheder til den spanske liga fra det udskældte Strive Sport. Og det startede også godt med adskillige Barca-kampe på TV2 Sport X, men nu har piben fået en anden lyd. For anden runde i træk dropper TV2 nemlig i aften Barca og kampen mod Real Betis til fordel for Inter og danske Christian Eriksen.

Søndag bragte Ekstra Bladet så historien fra fcbarcelona.dk om, at de danske Barca-fans raser over TV2's manglende dækgning af Barca og ikke mindst beslutningen om at sende en genudsendelse af herrehåndboldkampen mellem Skanderborg og GOG på den anden sportskanal, TV2 Sport, i aften. Overfor Ekstra Bladet svarer TV2 nu på kritkken.

'Hvis man skal være sikker på at have adgang til hele La Liga og Serie A, så er man nødt til at have Play-pakken, fordi der er så mange sammenfald' siger TV2's kanalchef, Kristian Hyldgaard, til Ekstra Bladet.

'Vi har ikke købt La Liga-rettighederne til TV2 Sport. Vi har købt dem til TV2 Sport X, men selvfølgelig kan vi flytte rundt i det, men det er ikke vores intention, fordi det er også en forretning for os' fortæller han ydermere.

Derefter bekræfter kanalchefen for TV2, at man ikke viser kampen på TV2 Sport, da man ønsker at have flere kunder på TV2 Play. 'Ja, lige præcis. Vores fodboldrettigheder er indkøbt til at booste TV2 Play-pakken'.

Dermed må de danske Barca-fans altså nedjustere forventningerne og indse, at det bestemt ikke bliver alle kampe, som vil kunne ses i tv. Man skal i stedet havde fingrene i sportspakken på streamingtjenesten TV2 Play, som koster 149 kr. om måneden med reklamer og 179 kr. om måneden uden reklamer, hvis man vil være sikker på at kunne se alle Barca-kampe i ligaen.

644x70

.:FORSIDE:.