Tusquets: 'Vi håber at indgå aftale om lønnedgang'

FCBARCELONA.DK - 03.11.20

© FC Barcelona

På et pressemøde i går kommenterede Barcas midlertidige leder, Carles Tusquets, den aktuelle økonomiske situation. Der skal spares rigtig mange penge og her håber han at spillerne vil hjælpe til. Han afviste samtidig rygter om en mulig konkurs.

'Vi har brug for at reducere udgifterne på kort sigt og det der kommer først er en reduktion af lønningerne, hvilket er i proces og slutter den 5. november. Vi håber at indgå en aftale med spillerne og det ikke-sportslige personale i klubben. Jeg håber de viser sig klar. Der er en god indstilling fra alle sider, også fra Leo Messi' kom det fra Carles Tusquets.

'Klubbens situation er meget kompleks og vi skal arbejde på to fronter. Udgifterne skal ned og vi skal finde indtægter der ikke findes i dag. Vi vurderer, at vi skal finde 300 mio. euro for at få budgettet til at balancere' fortsatte han.

Han understregede, at det ikke handler om at slippe for at betale hvad der er aftalt, men at skubbe betalingerne. 'Vi vil ikke tage penge fra nogen, men vi ønsker at flytte betalingerne til et tidspunkt, hvor det bliver nemmere at betale' sagde han videre.

Til sidst afviste Tusquets alle spekulationer om, at Barca er tæt på en konkurs. 'Lige nu er der ikke fare for en konkurs på grund af vores kreditorer. De finansielle institutioner ved hvor vi står' afsluttede han.

.:FORSIDE:.