Tusquets: 'Koeman gør det godt og har min støtte'

FCBARCELONA.DK - 20.12.20

© Getty Images

Trods svigtende resultater, har Koeman fortsat klubbens opbakning. Det slog den midlertidige leder, Carles Tusquets, fast i går, da han udtalte sig efter 2-2 kampen mod Valencia. Her gav han Koeman sin fulde opbakning.

Carles Tusquets leder klubben frem til præsidentvalget den 24. januar og indtil da skal Koeman ikke frygte for sin job. Det slog Tusquets fast i går, da radiostationen RAC1 fangede ham til et interview om de skuffende resultater denne sæson.

'Jeg er ikke vred på nogen overhovedet. Koeman gør det rigtig godt. Han ved hvad han vil og han satser på de unge spillere. Han har min fulde opbakning og det vil han altid have. Vi spiste sammen for nogle dage siden og her så jeg ham optimistisk' kom det fra Tusquets.

Også Messis fremtid blev kommenteret. 'Jeg mener det er ham der har svaret. Hvis man kigger på hans kontrakt, er det hans beslutning' sagde Tusquets.

Han kom også med en optimistisk kommentar til klubbens pressede økonomi. 'Når vi igen får åbnet vores stadion, bliver det ikke svært at få klubben på fode igen på det økonomiske område og forhåbentlig heller ikke på det sportslige, for der står en ny generation af spillere klar' afsluttede han.

.:FORSIDE:.