fbpx
Annonce

Tusquets: 'Bartomeu er et godt menneske'

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.03.21

@ Getty Images
// Bartomeu // tusquets

I starten af ugen blev den tidligere præsident i Barca, Josep Maria Bartomeu, anholdt for hans mulige rolle i "BarcaGate" med smædekampagnerne mod spillerne. Nu har Barcas midlertidige leder Carles Tusquets kommenteret sagen.

Barca bliver i øjeblikket ledet midlertidigt af Carlos Tusquets. Nu er han ude at forsvare Bartomeu. 'Jeg har talt med Bartomeu i dag. Jeg håber kun, at han slipper med forskrækkelsen over anholdelsen' sagde Tusquets ifølge Mundo Deportivo.

Da Tusquets blev spurgt ind til om hvorvidt Bartomeu er skyldig eller uskyldig havde catalaneren ikke nogen kommentarer til. 'Det vil jeg ikke udtale mig om. Vi må lade retsvæsnet om at afgøre det. For mig er Bartomeu et godt menneske. Han har gjort nogle ting forkert, mens andre ting har været gode' afsluttede han.

Tusquets har stået i spidsen for Barca siden slutningen af oktober måned sidste år, da Bartomeu valgte at trække sig fra posten som præsident. Da Barca spillede mod Sevilla i onsdags overværede Tusquets sin sidste kamp fra Camp Nou som midlertidig leder. Til den næste hjemmekamp den 15. marts mod Huesca vil det være den nye præsident som, som ser kampen fra VIP-området på Camp Nou.

.:FORSIDE:.