Tusindvis af udsatte børn inviteres til pokalkamp

FCBARCELONA.DK - 08.11.18

Som det efterhånden er blevet en tradition, inviterer Barca tusindvis af udsatte børn og unge til at overvære pokalkampen mod Cultural Leonesa om fire uger, endda ganske gratis.

Det var i 2011 at Barca fik den idé, at invitere en række sociale organisationer og institutioner til at overvære en pokalkamp på Camp Nou. Det har betyder, at mere end 400.000 gennem årene gratis har fået en helt speciel oplevelse, som de ellers ofte er afskåret fra.

Invitationen når ud til en bred vifte af forskellige organisationer, hvor målgruppen primært er udsatte børn og unge, men også handicappede og andre udsatte. Den invitation forventes flere tusinde at tage imod.

Klubbens medlemmer der har sæsonkort, har stadig adgang til deres faste sædder på Camp Nou, men i modsætning til alle andre kampe hvor de skal melde fra hvis de ikke kommer, skal de denne gang aktivt melde ind, hvis de vil have deres sæde. Ellers bliver det givet væk!

Barca vandt første opgør mod Cultural Leonesa med 0-1 i León i sidste uge og der bliver næppe tvivl om udfaldet i returkampen, der spilles i starten af december. Det er meget sandsynligt, at de mange gæster på Camp Nou får en masse mål at glæde sig over.

.:FORSIDE:.