Turans agent: "Vi skal have en snak med Barca"

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Noget tyder på, at der efterhånden er ved at komme en opblødning af Arda Turans fastlåste situation i Barcelona. I går kunne hans agent fortælle, at der er planlagt et møde med klubben for at tale om fremtiden.

Arda Turan har ingen plads i træner Valverdes fremtidsplaner og derfor har tyrkeren ikke spillet et eneste minut denne sæson. Alligevel lykkedes det ikke at overbevise ham om, at han skulle finde sig en ny klub i sommers.

Nu er der muligvis en mulighed for, at Turan bliver lejet ud, når vinterens transfervindue åbner ved årsskiftet. Det bekræftede hans agent, Ahmet Bulut, i går. "Indtil nu har vi ikke talt med Barcelona, men nu rejser jeg dertil, for at tale med Barca. Derefter må se hvad der sker" sagde han.

Det tolkes som en klar åbning fra Turans side, der ellers ikke har ønsket at forlade Barca. Hans tidligere klub Galatasaray har officielt meldt ud, at de meget gerne vil leje midtbanespilleren og den mulighed vil helt sikkert blive drøftet, når Bulut lægger vejen forbi kontorene på Camp Nou.

.:FORSIDE:.