Tuchel bekræfter at Neymars situation er uafklaret

FCBARCELONA.DK - 24.08.19

© Getty Images

På et pressemøde i dag bekræftede PSG-træner Thomas Tuchel, at der intet er afgjort omkring Neymars fremtid. Tyskeren sagde direkte, at angriberen ikke spiller søndag, hvis der ikke er kommet en afklaring inden da.

Det ligger nu fast, at Neymar er klar til at spille og at det udelukkende er hans ønske om et skifte til Barca, der holder ham ude af holdet hos PSG. Det er konklusionen efter Tuchels udtalelse tidligere i dag.

'Situationen mellem Neymar og klubben er ikke afklaret og hvis den ikke bliver det i morgen, spiller han ikke' sagde tyskeren om søndagens kamp mod Toulouse.

Tuchel blev spurgt, om Neymar definitivt bliver i PSG, hvis han kommer i aktion søndag. 'Det ved jeg ikke. Det må du spørge Leonardo (PSG's sportsdirektør, red.) eller klubben om. Jeg siger kun, at for at spille i morgen, skal hans situation være afklaret' var svaret.

Dermed er det kun at ventet til søndag aften for at se, om Neymar er med i truppen mod Toulouse eller ej. Er han ikke det, kan det næsten kun være et signal om, at et skifte til Barca stadig er en mulighed.

.:FORSIDE:.