Truppen giver næsten sig selv på forhånd

FCBARCELONA.DK - 15.04.19

Når Ernesto Valverde i aften udtager truppen til kampen mod Manchester United, er det muligt at alle disponiblte spillere udtages, men når der skal skæres ned til 18 mand, giver navnene næsten sig selv.

Valverde havde 22 spillerne med til Manchester til første opgør i sidste uge og når truppen udtages i aften, gentager han muligvis den model, så alle føler sig som en del af den store opgave der skal løses.

En time inden kampstart, altså tirsdag aften ved 20-tiden, skal truppen dog skæres ned til de tilladte 18 mand og her er der næppe nogen tvivl om, hvem der sorteres fra.

B-holdets Iñaki Peña er med garanti blandt dem der udtages, så der er tre keepere i truppen i tilfælde af, at der skulle opstå en skade i sidste øjeblik. Han bliver en af dem der sorteres fra, hvis der ikke sker noget med Ter Stegen og Cillessen.

Derudover må Todibo, Murillo og Boateng nok se frem til, at de sorteres fra, mens Rafinha og Vermaelen døjer med skader.

Dermed er der følgende 18 mand tilbage:

Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Sergi Roberto, Arthur, Aleñá, Coutinho, Messi, Dembélé, Malcom og Suárez.

Det er reelt kun skader ved træningen i aften der kan ændre på det, med mindre Valverde ønsker Jeison Murillo som en gardering til det centrale forsvar, hvilket selvfølgelig vil sende en anden spiller ud af den endelige trup. Sker det, vil det nok være Malcom det går ud over.

.:FORSIDE:.