Trøje nr. 7 og 14 er stadig ledige

FCBARCELONA.DK - 24.08.19

© Getty Images

Med blot 10 dage til at transfervinduet lukker, er der stadig åbenstående emner hos Barca. To trøjer er ledige, hvis Valverde vil fortsætte med 24 spillere i truppen og derfor kan meget stadig ske.

Ernesto Valverde har på et tidligere tidspunkt udtalt at han foretrækker en trup på 22 mand, så ikke for mange spillere sidder for meget udenfor, men i sidste sæson var truppen alligevel på 24 spillere.

Lige nu råder Barca-træneren over 22 spillere, men det betyder ikke at truppen er lukket. Helt oplagt er det selvfølgelig, at Neymar er på tale, mens spillere som Rafinha, Rakitic, Dembélé og Vidal stadig er navne på rygtebørsen hos andre klubber.

Med Coutinhos skifte til Bayern München er trøje nr. 7 blevet ledig. Den ville Griezmann sikkert gerne have haft, men kun trøje nr. 17 var ledig da han kom og det kan ikke laves om, her hvor ligaen er gået i gang.

Derfor er det oplagt, at trøje nr. 7 gives til Neymar, hvis det skifte ellers bliver til noget.

Og så er der den specielle trøje nr. 14, som altid vil blive relateret til legenden Johan Cruyff. Her tyder meget på, at den ikke får en ejermand denne sæson.

Se Barcas aktuelle trup her.

.:FORSIDE:.