Trods rygterne vil Vidal blive i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.07.19

© Getty Images

Krigeren Arturo Vidal er blandt de mange spillere, der er blevet rygtet væk fra Barca denne sommer, men står det til chileneren selv, så bliver han i den catalanske storklub i resten af sin kontraktperiode.

Barca er godt besat på midtbanen, men det får ikke Vidal til at søge nye græsgange. Det svarede han meget kort og kontant på forleden. 'Jeg tænker kun på feriedagene lige nu. Jeg har to år tilbage af min kontrakt med Barcelona' svarede han på et spørgsmål om rygterne der sender ham væk fra Camp Nou.

Det var i et interview i det lange hjemland Chile, at Vidal blev spurgt ind til sin fremtid, da han medvirkede i en begivenhed kaldet 'Reyes de Barrio', der sætter fokus på at hjælpe unge mennesker med at integrere sig og skabe venner gennem fodboldskoler over hele Santiago.

Den brølstærke midtbanespiller er ikke interesseret i et skifte væk fra Barca, selvom han er blevet sat i forbindelse med en tilbagevenden til Italien og Inter Milan, hvor den nye træner Antonio Conte meget gerne vil genforenes med Vidal, som han tilbragte tid med i Juventus for nogle år siden.

.:FORSIDE:.