fbpx
Annonce

Trincao, Puig og Pjanic håber at få vigtige minutter

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.03.21

// Miralem Pjanic // Trincao


Det er ikke meget de to nyindkøb Trincao og Pjanic eller Riqui Puig har spillet for Barca indtil videre. Derfor håber de tre spillere at få vigtige minutter i benene i landskampspausen. Pjanic og Puig kan allerede komme i aktion i aften.

Allerede klokken 18.00 spiller Slovenien mod Spanien ved U21 EM slutrunden i gruppespillet. Her er Riqui Puig med stor sandsynlighed med fra start, da han ventes at blive en af Spaniens helt store profiler ved denne ungdomsturnering.

Senere i aften klokken 20.45 spiller Bosnien & Herzegovina så på udebane mod Finland i VM-kvalifikationen. Her spiller Miralem Pjanic sikkert i alle 90 minutter, da han er Bosniens helt store stjerne sammen med angriberen Edin Džeko.

I morgen kan Trincao komme i aktion for Portugals U21 landshold, hvor de spiller mod Kroatien i Slovenien. Her er portugiseren sandsynligvis også med fra start, hvor han også ventes at blive en stor profil for sit land.

De tre Barca-spillere har særligt brug for at få vigtige minutter i benene i denne landskampspause, så de kan vende tilbage til Barca med større selvtillid, og være med til at kæmpe om trofæerne i resten sæsonen.

.:FORSIDE:.