Trincao og Pedri træner med allerede i næste uge

FCBARCELONA.DK - 04.08.20

© Getty Images

Det varer ikke længe før at man får set nogle af næste sæsons nye spillere i aktion for Barca. Klubben har bedt Trincao, Pedri, Aleñá, Oriol Busquets og Matheus om at møde frem allerede i næste uge for at indlede træningen.

Selvom det ikke er længe siden, at spillere som Trincao, Pedri og Aleñá sluttede sæsonen, skal de snart have fodboldstøvlerne frem igen og indlede den nye sæson. Det fortæller avisen Sport.

Barca har ifølge avisen indkaldt en række nye spillere til træning i næste uge, uden at der er sat præcis dato på. Det gælder Trincao, Pedri og Aleñá, samt med stor sandsynlighed også Oriol Busquets og Matheus Fernandes.

For Aleñás og Oriol Busquets vedkommende, er det udlejede La Masia-spillere der vender hjem til barndomsklubben, mens det for Trincaos, Pedris og Matheus' vedkommende er første gang at de skal træne i Ciutat Esportiva.

De fem spillere kommer ikke til at træne med førsteholdet, for enten er sæsonen slut for dem hvis de ryger ud af Champions League på lørdag mod Napoli, eller også er de taget til Portugal til de afgørende kampe om det eftertragtede trofæ.

Især fremmødet af Trincao og Pedri imødeses med stor spænding, for der er tale om to unge talenter, som der er rigtig store forventninger til.

644x70

.:FORSIDE:.