Trincao: 'Jeg vil hjælpe holdet til flest mulig titler'

FCBARCELONA.DK - 01.08.20

© Getty Images

Francisco Trincao står foran sit skifte til Barca og i den forbindelse har Barca TV mødte den portugisiske spiller til en snak om det der venter. Her lægger den 20-årige Trincao ikke skjul på, at det er meget stort for ham.

Det er Trincaos første interview som Barca-spiller, for selvom han for blot en uge siden spillede afskedskamp for Braga, har han siden den 1. juli formelt kunne kalde sig Barca-spiller. Det er tydeligt noget der betyder meget for ham.

'Det gør mig meget stolt og jeg er utrolig glad, for det er et vigtigt skridt for mig. Det er ikke noget jeg havde forestillet mig. Jeg vidste jeg havde kvaliteterne, men jeg troede ikke at nå noget så stort. Jeg kunne ikke finde ord, da det skete. Nu holder folk lidt mere øje med hvad jeg laver, men det rører mig ikke' udtaler han.

Trincao bliver spurgt, hvad der bragt ham så langt, i en så ung alder. 'Jeg arbejder på at blive bedre, for det hele kommer gennem arbejde. Jeg ser mine egne kampe for at se, hvad jeg gør godt og hvad jeg gør dårligt. Jeg mener selv, at jeg er mentalt stærk' svarer han.

'Jeg kan bedst lide at spille i højre side, men jeg gør som træneren siger. Jeg ønsker at hjælpe, spille mange kampe og vinde så mange titler som muligt' afslutter han.

.:FORSIDE:.