Trincao: 'Jeg håber at score mange mål for Barca'

FCBARCELONA.DK - 01.12.20

© Getty Images

Det var Trincao der havde fået tjansen at holde pressemøde op til kampen mod Ferencvaros i morgen. Her kommenterede han sin egen start i klubben og blev også bedt om at vurdere hvem der er bedst af Messi og Ronaldo.

Som portugiser i Barca kunne næsten det forventes, at Francisco Trincao ville få spørgsmålet om han ser klubkammeraten Leo Messi eller landsmanden Cristiano Ronaldo som den bedste. Det spørgsmål kom da også på dagens pressemøde, men Trincao var forberedt. 'Det er umuligt at sige hvem der er bedst. De er meget forskellige og jeg kan ikke pege på en af dem' var det diplomatiske svar.

Trincao har endnu sit første mål til gode for Barca og han blev spurgt, om det går ham på. 'At score er et mål som jeg gerne vil nå. Jeg forsøger at udføre mit arbejde, score og lægge assists så godt som jeg kan. Jeg håber at score mange mål i fremtiden' svarede han.

Trincao har siddet en del på bænken, men det får ham ikke til at søge væk. 'Jeg har ikke planer om at rejse. Jeg er meget glad for at være i verdens bedste klub. Det er en drøm for mig og jeg bliver her helt sikkert. Det er kun et spørgsmål om tid, ligesom da jeg spillede for Braga. Det kommer med kampe og ved at tro på sig selv' fortsatte han.

'Jeg ønsker at spille alle kampene, som alle mine holdkammerater også gør. Det er trænerens job at beslutte, men jeg arbejder for at spille' udtalte Trincao.

Til sidst så han frem mod kampen mod Ferencvaros. 'Det er en kamp som vi ønsker at vinde. Vi går efter at hente de tre point' afsluttede han.

.:FORSIDE:.