Trincao imponerede stort i sin første kamp for Barca

FCBARCELONA.DK - 13.09.20

© FC Barcelona

Der er med garanti sat mange plusser i Koemans notesbog ud for Trincaos navn efter kampen i går mod Nàstic, for den portugisiske spiller imponerede stort i de 45 minutter han fik på banen og det lover godt.

Francisco Trincao spillede de sidste 45 minutter af træningskampen mod Nàstic de Tarragona og han kan godt være tilfreds med  sin uofficielle debut for sin nye klub.

Trincao lå i angrebets højre side, hvor han konstant udfordrede sin nærmeste modstander. Flot teknik, snævre driblinger og temposkift prægede hans spil. Heller ikke overblikket manglede noget, for Trincao lagde flere rigtig flotte chanceskabende pasninger.

Den 21-årige Trincao spillede med stor selvtillid og han havde ingen problemer med at tage ansvar eller forsøge noget på egen hånd. Samspillet med landsmanden Nelsom Semedo fungerede godt og reelt spillede Trincao nærmest fejlfrit i de 45 minutter han var i aktion.

Indsatsen lover godt for fremtiden, for Trincao lignede en klassisk kantspiller, der er i stand til at skabe noget på egen hånd, noget som Barca savnede i sidste sæson.

644x70

.:FORSIDE:.